Skip to content Skip to footer


Thuiszorg

Hulp bij het Huishouden
Als u niet in staat bent om uw huishouden zelf te doen krijgt u hulp. In sommige gevallen is dit tijdelijk maar het kan ook voor een langere periode zijn. Een speciale hulp doet de huishoudelijke klussen zoals: stofzuigen, dweilen, ramen lappen, bedden opmaken en verschonen, de was, strijken en vuilnis wegbrengen.

Verpleging
Onze verplegers staan klaar wanneer een specifieke vorm van verpleging nodig is door een aandoening, ziekte of na een operatie. Een vakbekwame medewerker zal u helpen met medicatie, wondverzorging, injecties, stoma en katheters. 

Persoonlijke Verzorging
Iedereen met een lichamelijke of geestelijke beperking niet in staat is om zichzelf te verzorgen kan hulp nodig hebben bij persoonlijke verzorging. Onze ervaren medewerkers helpen onder andere  bij het wassen, douchen, maaltijdverstrekking,  aan- en uitdoen van steunkousen, korset of prothese, in-/uit bed of rolstoel komen. Wanneer u dat wilt kan de wijkverpleegkundige u en uw naasten tijdens een intakegesprek adviseren.

Begeleiding
Deze vorm van hulp is voor iedereen is zowel ondersteunend als begeleidend. Het stimuleert het behouden van zelfredzaamheid. De ondersteuning die wij bieden kan bestaan uit sociaal maatschappelijke ondersteuning, het organiseren van het huishouden of het leren leven met een beperking of handicap.

Geheimhouding
Wij houden ten alle tijdens ons aan de geheimhoudingsplicht. Alleen met de toestemming van onze cliënten nemen wij contact op met anderen. Soms is het nodig dat er wordt overlegt met andere hulpverleners, bijvoorbeeld om de hulpverlening goed op elkaar af te stemmen.

Contact
E-Mail: info@thuiszorgzvz.nlTel: +31854012532
Adres
Nicolas Maesstraat 2 (Unit 223B)1506LB Zaandam

All Rights Reserved | Thuiszorg ZVZ 2022